~Cestování

~Cestování

Anotace: Cesta i časem...tam a zpátky..

 

 

 

Cesta časem.

 *************

 Dostat se tak strojem času

 do roku tři tisíce

 už konečně přišli na to

 co bylo dřív?

 Vejce nebo slepice?

 

Nikdo to však nevyřešil

 všem už je to fuk,

 na vajíčka zapomněli

 z každého byl puk.

 

Po tom časem cestování

 probudím se v posteli,

 ta cesta se nekonala.

 Dnes jsme jenom zaspali.

 

Teď tím strojem potřebuji

 včas se dostat do práce.

 A co řeknu šéfovi?

 Jo,to bude legrace.

 

Tak usmažím mu omeletku

 to má šéfík rád,

 čtyři vejce od slepice

 snad budou akorát.

 …,,,,,,,,,,,,

Autor Květka Š., 01.04.2012
Přečteno 1210x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, střelkyně1, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to moc v dnešní době...já bych mu dala jen jedno...ale jasně,že záleží podle zásluh....:)

02.04.2012 13:09:36 | střelkyně1

Jen aby si šéfík na tu vaječinu nezvykl, ST.

01.04.2012 19:32:12 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí