husa na dně košíku
potkal jsem na trhu dívku s límcem
v košíku naťě
lahví pár
chvíli jsem koukal a pak mrknul
pozval jí drze na pohár
krev se mi v žilách vaří
pocit mám
že snad jsme známí staří
vzpomínám
kde jsem ji viděl
odkud že to
přetáčím pásku všedních dnů
vždyť je to kráska
s něžnou tváří
často se zatoulá
do mých snů
potkal jsem na trhu dívku smělou
chtěl jsem jí pohladit , obejmout
postavit loď jen ze svých představ
a každou noc s ní láskou plout
v košíku na dně měla husu
vědět to
tak dám jí pusu..
..anebo radši víc
Přečteno 877x
Tipy 8
Poslední tipující: Radhuza, enigman, Helena Lovecká, Psavec, Rejpálek, střelkyně1
Komentáře (5)
Komentujících (3)