V mojí cestovce
V mojí cestovce na Slunci
lze vybrat si dle chuti
medové týdny sans souci
neb last minute z podpultí
na paprscích odcestovat
ve dvou, po žhnoucím písku
si to bosky štrádovat
zanechat pár obtisků
na plážích v plazmatu, mít
hnízdečko lásky pro dva
v moři se vykoupat, umýt
od polibků rty sotva
Přečteno 551x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, zamotán v nedospělosti, Kett
Komentáře (0)