hmm..není nádherný ten Jordánský taj?..krásné město a tajemné.Na světě je stále tolik fascinujících věcí a možná je i dobře že lidmi nejsou všechny odhaleny..kam vkročí civilizace ..věčná zkáza.Jinak krásně jsi to napsal :-)
22.08.2012 20:54:06 | xoxoxo
Mám moc ráda slovo prstoklad, už jen kvůli jeho užití si mě báseň získala.
21.08.2012 15:38:40 | TeruKurosaki