Anotace: Poděkování ¨Poetovi, díky němu, jsem přišla na první větu a zbytek došel sám...
Polib za mě,
moře a výšku vln.
A po písku za mě choď.
Polib za mě moře,
květy ,které kvetou.
I teplé noci, tady už není léto...
Polib za mě vzduch.
Co dýcháš,i racky, co
tam možná jsou,
já v podzim oděná,
ted zpívám trylku,
Tobě vzdálenou.
Polib za mě zemi,
kterou neuvidím,
a v krásném dni ,
se za mě štasten ciť,
neb, jsou i dálky,
které v sobě vidím
a v nich dál stojím v
rozpacích...
Čtu ji dnes, když venku prší a připadá mi poetická. Moc pěkná, Liduško.
31.08.2012 20:52:46 | Lenka Krásnodvorská
Jako bys tu byla..sama pohlaď racky stačí jen zavřít oči a natáhnout ruku..
27.08.2012 16:50:22 | poeta