podlaha kluzká svádí k hrám
běháváš ráda já tě znám
jednou až zase poběžíš kolem
já skrytý v pokleku s vegetolem
který byl ochotný potřísnit podlahu
ta rána kontaktní otřesná pro hlavu
až chodbou zaduní, budu se smát
nemělas, holčičko s cizíma spát
v droboučkém kómatu táhnu tě za patu
kořist má válečná začíná rej
kdyby ses pohnula, dal bych ti do těla
do očí nastříkal pepřový sprej
odbrzdit vyřadit to jsme si nahráli
vezeš se nadšeně proletět ze skály
každý si pomysli, holčičko úžasná
že je to popravdě náhoda nešťastná
Tož synku, to nemá chybu!! Vzpomněl jsem si na starého barda Rosťu Petříka, ale toho asi znát nebudeš...
15.09.2012 00:10:14 | boogie04
:-)
14.09.2012 23:50:21 | Lilien