Gilotiny minulosti
Anotace: nás neustále dohání
pouta starých časů
klíče nosí po kapsách
a na počkání
hlava plná hlasů
vyčítaj ti každej krok
a pořád netuší,
že léto už nebude,
že za lásku hlavy se stínají
v časoprostoru
zacykleně
Přečteno 676x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, jvacl, enigman, Joe Vai, Písnička...
Komentáře (6)
Komentujících (3)