Asteroid XE54
Anotace: dnes v noci zatměn byl Zemí
Zatmění Slunce na asteroidu
nenechal jsem si utéct
jako na pouti do nikam si přijdu
abych svítil míň žlutě
když zpoza Země mhouří na mne srpek
Slunce, na chvíli ztemní
můj zlatý ohoz, jejž kapton přes pupek
spájí, na tom nic není
podivnější, nežli to, že mám oči
zatměním rozšířené
zlaťákem v každém skončí, stín pavoučí
se skálou dál se žene
Přečteno 564x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Avola
Komentáře (1)
Komentujících (1)