Osmdesát stupňů
Osmdesát stupňů severní šířky
za zády mám a přede mnou Ledový
oceán, cení svůj úsměv hmoždířský
s chrupem ker vztyčených, kam jdu se nedoví
z melodie, kterou si broukám kol dokola
den i noc, jež bude kratší a kratší
půlroku hlas se ke hvězdám nedovolá
k jediné - ke Slunci, jemuž moc patří
dlouhý stín na ledu otáčet kolem
mne jako orloj, abych se poznal líp
ne jako dosud, dál jít každým coulem
blíž a blíž k točně.. teď reklamní klip
Přečteno 632x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Joe Vai, Miriska, Bakchus
Komentáře (3)
Komentujících (3)