Anotace: dá li se dohlédnout za moře, upřu zrak jedním směrem
po pláži
v kořenech písku kráčím
přílivem
ve věčném zpěvu nedočkavých křídel
šepotů dálek
s každou vlnou co se tříští
lákavých
jen tak se ponořím v to slané objetí
na lůžku z řas
a očí zavřu
jsem lahví trosečníka
dosednu na břeh pustý v kokosový ráj
oheň v jeho kráse hledám
v jeho spáse
teplý dům
pod převisem dávných sopek
samotu oslavím
západem slunce do ohybu moří
úplně to vidím...
08.04.2013 13:51:25 | Miriska