Idea
Lower and upper airspace mám nad hlavou
danger areas tu číhajú náhle
sofistikovane, problém s dopravou
obchodných cestujúcich naponáhle
via severný pól majú, kontrakt riešiac
z prestížneho VIP apartmán-offisu
- kým ja pod nimi na ľade kliac-hrešiac
na lyžiach vlečiem tieň k osi orbisu
viem, že ´in´ tento typ biznisu nie je
môj prejav vôle je ex, nudum pactum
samého so sebou, vitae ideae
magia.. čo je ma po lajkoch kontraktu
Komentáře (0)