Anotace: echtovní pivo polička. neplacená reklama na smažené býčí koule s mátovou omáčkou
.
uch
ech
neutáhnu tě
ty schody jsou moc prudké
tvé uši jsou moc červené
tvůj dech je příliš němý
je mi dobře
když srdce si zastavím
ať taky na chvíli si odpočine
a nemusí se svírat
okolo prázdných míst a balonků
které helium nevyplní
slunečním hlasem
uch
prober se
tvé nohy jsou
ještě stále dvě
tak
vstaň a choď
.