Konzum z vlaku
Koutkem oka
Pozoruju z vlaku
Tu přírodu
Tu kousek lidského krachu
Bourané fabriky
I dětská hřiště
Silniční dolíky
I statky pusté
Kravky na pastvě
A lidské ovce
Jdoucí za mamonem
Přes hory, kopce,…
A jak zastavil vlak
Vystoupil jsem
A šel do práce….
Komentáře (2)
Komentujících (2)