Kdyby bylo nebe blízko..
Anotace: kdyby bylo nebe o trochu níž
O dům dál půjdu
o kouli, kvůli
vůle popudu
nebýt po vůli
zákonu tíže
kulaté Země
za misku rýže
řečeno jemně
nebudu kroužit
kolem dokola
se lží souložit
rán pravda holá
za pravdu dá mi
- leť někam rovně
nebem s hvězdami
prach v zlatém rouně
na hvězdný nemá
jakkoli zlatý
pod křídly dvěma
nadzvedni paty
neboj se výšky
přímo hleď, všude
najdeš pelíšky
kdyby - ať bude!
Přečteno 738x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, básněnka, Amonasr
Komentáře (5)
Komentujících (3)