Anotace: Napsáno odpoledne při zpáteční cestě autobusem, ubíhala rychleji... :-)
KARLOVY VARY
jednání skončilo
mám ještě chvíli čas
na procházku městem
pěkných pár let jsem tu nebyl
tváře chodců
rytmus těl
jako bych je už někde spatřil
čím je tak zvláštní ta atmosféra
dráždivě jiná
vzdálené vzpomínky dotírají
tajemné déjà vu
přimhouřím víčka
vidím i za dne
večerní lampy
u sochy Bulata Okudžavy
i zdrástě zaslechnu
sám domyslím si gamardžuba
guljál jsem tady kdysi rád
ráno jsem ještě netušil
že jen tak odskočím si
ze Žižkova
až na Arbat
Praha, 14.5.2014
http://www.youtube.com/watch?v=Dqc7Dra6Kf8
jen návrat ze služebky..a přece..rychleji to utíkalo
na tváři chodců
izvinitě
požálujsta
navlhčila jsem si rty
jen tak pro připomínku
že nespím...
asi déja vu
14.05.2014 20:24:08 | básněnka