bisous bisous my dear, oh baby
měl jsem všeho dost
všeho co nebylo
a bylo
tak jsem kufr sbalil
a jel se zamilovat
o kus dál
co jsem našel?
co jsem hledal?
co vám povím
nepotřebuje slova
je to ve mě i v těch
očích
co tiše sedí tam
kde přes den davy proudí
a hrajou si svůj blues
potichu
vše v kulise denního hluku
co zapoměli že i noci
mají den
hraje opilá krása
saxofonový blues
velice smutný
starý blues
flus
jindy plné nádraží
hnus;
jen já a stará černoška
její blues
její blues
od stěn
odráží
nemá konce
jenom noci
přes den by se
v davu ztratil
lehounce
přestaneš přemýšlet
a jen tou linkou
smutnou a starou
unesen
zmizí chtíč
zmizí minulost
není nic
jen ty
a ona
a on
a my
neber drogy a nepij
řekla mi
když jsem se loučil
a ona mi na cestu
pěla smutný jazz
a tak jsem byl zase
svobodný;
pak jsem potkal na pláži
tu malou nevinnou
překrásnou
francouzku
parlez-vous français?
tehdy jsem začal milovat
bisous
krásná francouzka
oči jen pro ni
zda-li i černoška
v noci na saxofon
hraje o ní?
bisous bisous
my dear
oh baby
měj se krásně a miluj
řekla mi
když jsem se loučil
a ona mi na cestu
pěla bisous bisous,
my dear, oh baby
Přečteno 629x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon
Komentáře (2)
Komentujících (2)