Prázdniny ve slunci, v moři a soli
jel bych až na pokraj, kde nic nebolí.
Sytost co nesytí, pípnutí ve stroji,
co ještě nakoupit ať všechno otupí.
Brambůrky na něhu, víno na slast,
co z toho zůstane bude jen plast.
Slunce nás hladí, kde je ta láska
sůl z nás snad opadá a my si dáme
práska.