Cesta je před námi
sever a jih,
západ a východ
kam nás to zavede
ke štěstí dovede
možná či ne
sedáme do vozů
koukáme před sebe
a co je za námi
to už nás nebere
kola se točí,
bolí nás oči
jedeme nadoraz
neslyšíme hlas
hlavně ať už nás
sežere čas.