Na kolečkách
letištní hala
davy lidí v záklonu
tabule, čekání, slzy
muž s pleší dělá,
že se ho loučení netýká
i když uvnitř má turbulence
módní kreace
vkusu i nevkusu
mužské emoce
zase ty krásné letušky
už třetí kafe
na tom se všichni shodnou
i když si nerozumí
a každý si táhne
své touhy, očekávání
lásky, obavy, vzpomínky
zabalené do barevných krabic
pro jistotu obalených igelitem
aby se nám nerozutekly
na kolečkách
Přečteno 662x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Frr, Akrij8, Gabriela Green, AndreaM, jitoush, Amonasr, Pamína, Hesiona-Essylt, jitka.svobodova, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)