Niobé Planitia
Anotace: dovolená na Venuši
Dovolená na Venuši
v katalozích Země není
logicky nit nepřeruší
sfér zvyklých utrácet jmění
za pobyt snů v destinacích
s hvězdičkami na pět prstů
upřednostním pokoj v mracích
s plnou penzí nejspíš půstů
na planetě láskyplné
dík vedru se svlíknu z hader
v nahotě lehkomyslné
sestoupím do nižších pater
k Niobé Planitia, k slzám
jichž dva proudy nekonečné
vytékají čelem k hrůzám
mrtvých těl.. vlekle bezděčně
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: A42, SmallGeorge
Komentáře (0)