Stretnutie
Má dva metre výšky a toľkú má bradu
na prsiach zvinutú v zajdičke do klbka
stodva rokov má len za polčas rozpadu
druhá svetová, to bola jednohubka
dodnes z nej nezodral bielu rovnošatu
erárny pár lyží, zbraň, vojenský batoh
vtedy na Murmane vytiahol si kartu
vak uhlím naloží, unesie ho za troch
zásobuje chatky, primrznuté k dlani
Svalbardu po čiare života, nech hostí
takých ako ja prichýlia, tam zo saní
odbudne každej čiastka, aby v celosti
bolo tu dobre, ako doma vo svojom
otváram si bez kľúča, stačí zakúriť
stôp už niet, víchor zmietol ich za predvojom
k Rusanovodden pod Vesuvom, kto chceš, príď
Přečteno 501x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (4)