Anotace: Při prohlížení fotek a pohledů z dovolené jsem se vrátila zpátky ve vzpomínkách...
tak černoši jsou ti záminkou pro sledování ptáků a hrochů? a jiní to maj asi přesně naopak ;o)
25.08.2015 11:42:27 | hanele m.
Tak nepopírám, že to je jedno z mála zpestření v cizí zemi a kde jinde se po nich mám koukat.. Jako suvenýr si je přivést nemůžu, tak aspoň takhle.. ve snu... ;) :)
ale samozřejmě pláž, poušť, moře a jídlo jsou na žebříčku v nejvyšších příčkách.. :D
25.08.2015 11:54:47 | Adele B.