Anotace: stále je co zlepšovat...
Instalovat v autobusechhydraulický píst,dramaticky zvýšil by sepočet volných míst.Zde nenajdou místo city-jsem si sakra jist:Vzrůst přepravní kapacitysníží počet jízd.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?