Evina cesta
Přicházím až k ráji
v šatičkách barvy khaki.
Stromy se svlékají,
asi se svléknu taky.
Je na mě naštvaný,
vezme mě na milost,
když pod strom poznání
položím kalvádos?
Ničí mě, co teď vím,
kvůli prohnanému plazu.
To jabko vyzvracím
a s ním i spoustu vnitřních kazů.
Po této očistě
zůstanu čistá, nahá.
A vím jistojistě,
že se zas dočkám BLAHA.
Eva jde bojovat za návrat, proto ta vojenská zelená.
Nakonec se ale stejně svlékne, v ráji se chodí bez šatů.
Je snad něco lepšího na obměkčení Boha než pálenka z jablek poznání :-)
15.05.2016 11:06:32 | Tapíše
Zajímavý výběr barvy šatů na cestu do ráje v kombinaci s kalvádosem....hmmm...
... :-))...
15.05.2016 08:54:55 | Mácha