Jeruzalém
Jeruzalém je v dáli
mnohdy to město se líbí
nejvíce ze všech měst, dal-li
Bůh všechno za něco, sliby
lidské to nejsou, ´Smrt králi!´
ozvěnou krájí vzduch, dílo
dokonáno zdá se, zdali
králem byl, tělo zazdilo
kamení, balvan navěky
všichni jsou pryč, zapomnění
předpokládat lze, daleký
výhled do zítřků vše změní?
Přečteno 575x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)