Cesta daleká
Čeká mě cesta až za velkou louži
už teď mi chybíte, mé srdce se souží
čeká mě cesta bez návratu
doufám, že proběhne to klidně - bez cirátů
Je to útěk na který musel jsem tvrdě robit
takhle to končívá, když chce chlapec zlobit
naposled tě pohladím a do uší dám si vatu
nechci slyšet tvé slzy, když je to bez návratu
Jo za chyby děvče se platí si piš
měl jsem tě hodně rád, ale to ty víš
peklu moje duše nakonec neuteče
tak aspoň pozemskému pohárku, který stejně přeteče
Poletím, popluju za hluboké moře
vím, že ti způsobím velké hoře
neplač, vždyť jsem vrah a kriminálník
snad mě zaměstná nějaký pan továrník
Dneska není nic daleko, můžeš mi volat
v téhle zemi dělal jsem už dlouho vola
budu ve společnosti těch co taky šikmě sjeli
bude-li ti smutno - piš mi mejly
Jo za černou duši se platí, tak to je
nade mnou zlomili hůl všichni svatí bez portfeje
tvou fotku si vystavím u postýlky
tys žena pro hříšníky a taky snílky
Možná letadlo spadne a já se stanu Robinsonem
jestli stane se zavolám telefonem
zavolám, abys připlula a dělala mi pátka
to víš děvče moje, já vždycky nechávám si...
...otevřená vrátka
Přečteno 1282x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)