Zas a znova
Anotace: Odpověď na otázku, co nás baví na věčném drásání se do kopce.
Provází tě dech a kroky,
melodie zvláštní sloky
písně, kterou vítr hrál,
když kolem nás včera vál.
Zpívá o tom, že chcem vzhůru,
táhne nás jak světlo můru
touha být zas o krok dál.
Můžu. Kdo by tedy stál?
A pak, když to nejmíň čekáš,
jsi tam a pýchou málem smekáš
sobě i všem ostatním.
Z útrap cesty zbyl jen stín.
Přečteno 893x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, vodnař, ZZuzkAA, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)