Podzim
Anotace: Cítím, že se blíží listopad... -Wabi Daněk-
Už se zase vítr zvedá,
přináší touhu toulavou,
milovníky lesů hledá,
pohladí duši bolavou.
Tiše k modrým dálkám hledím
nechávám se větrem vést.
Nerada jen doma sedím,
když mi zpívá písně z cest.
Už brzy snad mu podám ruku,
divokým lesům vyjdu vstříc,
uteču městu, spěchu, hluku.
Budu vít s vlky na měsíc.
Přečteno 745x
Tipy 8
Poslední tipující: Básník Karel, CoT, najrob7410, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)