Bosé nohy vstříc zážitkům hledí,
mořská voda k radovánkám láká,
ze dna moře však žralok skrz zuby cedí;
„Pojď za mnou.“ Láká je k hrátkám.
máš pěkný nohy :-)
17.12.2016 01:18:21 | klaun
Chacha, já tam nebyl, to jsou nohy neteře. Byla tam na svatební cestě. Můj důchod by na to nestačil, ale na Harrachov to vyjde. :-) Sice tam nebude takové teplo a tolik vody. Je to blbý, na kopci se voda neudrží a tu přehradu asi stavět nebudou. Tuším, že hráz měla být někde u Vilémova.
17.12.2016 06:32:51 | banan
Hurá!!! Sluníčko... já si chci opálit nohýýýý... nádherné... júúú teplóóó. :-))
16.12.2016 06:22:14 | Iva Husárková