Výlet
Anotace: Výlet nevýlet...
Je hluboká noc, spíše brzké ráno
Tma je kolem, ticho obstaráno
A přesto svítivě kmitám očima
Civím k východu, kde jaro začíná
Nespavost mne, krásko, ubíjí
Tikot hodin rozléhá se jako křik harpyjí
A stejně tak tíží únava mé oči
Nemohu spát a celý svět se točí
Postel mou unáší pryč hejno supů
Kolem je mříž a za ní sto řad sloupů
Nějakého chrámu, vize katedrální
Kněží kolem jsou, mají masky teatrální
A když ten posledni svůj nůž k nebi tasil
Svitlo mi v hlavě, v kostele jsem nebyl
Dávno jsem spal, toto byl jen sen
Nemusíš se bát, budík ohlašuje den
Přečteno 849x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, jitka.svobodova, Jin&Jang, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)