Dárky z dalekých cest
Dovezlas mi z dalekých cest
voňavý tabák s arabskou kávou
černá zrnka,jak zbytky hvězd,
jež nám svítí nad hlavou
Ze vzdálených koutů matky země
přivezeš šperky, pravé hedvábí
než vrátíš se zpátky domů ke mně
vůně dálek mě k tobě přivábí
Až se vrátíš z dalekého světa
láska bude nad všechny dary
ačkoliv ještě není začátek léta
odjedu s tebou kamsi do Ankary
Přečteno 820x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Pavel Vlček
Komentáře (0)