prý a někteří mě z toho viní
DOPLIVNU dál než jiní
sestřelit dovedu komára v letu
zaleju kvítí na parapetu
rozsvítím zhasnu na devět kroků
dejte mi vody jenom pár loků
a já to pošlu čile
anebo ledabyle
na jeden pokus
práci se nebráním
plivnu si do dlaní
těžko mi odpáře
kdokoli bez tváře
... že jsem k sežrání
jen jednou skoro na prach vyschlé patro
po dunách to jsem bloumat chtěl
tehdy jak studnu s žabou na prameni
pocit jsem v ústech vyzvěděl
nebylo z čeho brát a kde si půjčit
pohárky vyprahlé tak jak okolí
a tehdy přišla velká prohra
těžko se s velbloudem zápolí
a snad že na závěr několik slov
nikdy bych neplivl
na cizí hrob...
Voda... s citronem a mátou,
svátečnější podání,
skvěle žízeň zahání.
:-)
07.11.2017 09:22:59 | Dreamy
:-( hele, nic Si z Toho nedělej, vždycky ten, komu to plivání moc nejde, závidí tomu dobrýmu plivači :-), když se práci nebráníš, tak to je taky plus, no, a ta žába na prameni, tak se dá vždycky zahnat, a nakonec prohry se střídají s výhrami, i když je fakt, že to bývá na náš vkus nějak nepravidelně :-)!
07.11.2017 05:56:04 | Fany