Bárky v přístavu
Anotace: Věnováno našim námořníkům
Nekonečnem oceánu času,
mořem životů našich
objevují moudrost a krásu,
bárky plující pro lásku a smích.
Mnohé se vrací, však
šturmy pocuchány
pozbyly síly, vůle, a tak
již nikdy nevypluly...
...pro další náklady
zkušeností, lásek a snů,
v přístavu domovském odsouzeny
až do konce svých dnů.
Zbyly jen vzpomínky,
co duší proplavou,
a dravcům zapomnění
stanou se potravou.
Přečteno 611x
Tipy 1
Poslední tipující: Tlachapoud
Komentáře (0)