Jemné chomáčky
U rudého kruhu
Na obloze
Líná mlha line se
za obzorem vlakové stanice
Na paloučku pere se
Z mastnou fermeží
Plastiky
Studenti pokukují
Roztržitě počůvají
Co zpěvaví vypoví
O krajině zázračných snouv
Vo slovonskom ráji
Na pokraji
Tatranské doliny
Kde konec nalezl začátek
V meziré
Vlakových kolají