Anotace: Báseň věnovaná světu vlaků a jejich vozatajům.
Železné cesty
Ctí železný směr
Třesou se pod koly
Supících monster
Ale copak strachy?
Vzrušením.
Jejich úděl
Objímat svět
Věčným sevřením
Železnice…
Rychlosti
Páry
A uhlí jsou květ.