Na sever
Anotace: ...kde Aurora se ční.
Zas mě to táhne na sever,
odletět jak tažný pták.
Do zemí tisíců jezer,
smysl mým dnům dát.
Daleko, až za polární kruh,
kde je jen moře, nebe a vzduch.
Tam na útesu čekám na rozbřesk,
a tělem projel cit rychle jako blesk.
A tělem projel cit.. rychle.. jako blesk
Přečteno 475x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, BaZiNgA, Kapka, J.Karasová, Neegoista88
Komentáře (3)
Komentujících (3)