Z Prahy domů jedu jako na výlet,
do Vysočan trvá to snad tisíc let.
8000 let, někdy i více
než jsou Praha -Horní Počernice.
Nutno dodat, že ten úsek další
nic příjemného též nepřináší.
Z Čelákovice do Kaměňák,
už se to dá vydržet tak ňák..
Zbývá už jen pár km do cíle,
jenom nesmíš usnout,
imbecile.
básnička šikovně prdlá - avšak pouze šikovně prdlá
17.08.2019 09:30:06 | Karel Koryntka
Nedávno jsem šel z H. Poč. pěšky do Lysé. Bez peněz, bez vody a bez jídla, s vybitým telefonem tmou. Nebýt ostružin v Jiřině ( Čelákovice ) asi bych pošel.:)
17.08.2019 08:04:08 | Now