Hispánec
Ve Španělsku já jsem byl,
zde jsem tančil, zpíval, pil.
Nechybělo mi tam nic,
mohl bych být Šťastný víc?
Do Brazílie jsem jel,
nikomu nerozuměl.
Jel jsem jinam prozatím,
doufám však, že se tam vrátím.
V Mexiku jsem vyrůstal,
div, že jsem tam nezůstal.
Slušelo mi sombrero,
těch jsem měl hned patero.
Dny protančit na ulici
se španělskou kytarou,
pár vlídných slov blízkým říci
promluvou přímočarou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)