Víle T
.
.
Děti nám mávaly do vlaku
Průvodčí dělal stojku
Občas si toto opakuj:
Jsem zvíře bez obojku
Světlo nás šimralo pod nosem
Výpravčí hubičky posílal
Přišlo mi že v starých rukách jsem
Dítě jež pochovala víla
.
.
Přečteno 397x
Tipy 7
Poslední tipující: vojtěška, Jort, šerý, Marten, lawenderr, Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (4)