Kamínek z moře
Anotace: Vzpomínka na léto
Kamínek z moře vytažený
Slaná voda ho hladí
s tebou připadám si blažený
Mojí horkou skráň ochladí
Oceán tě vylodil na pláž
já tě našel v písku
Ani se mne potom nezeptáš,
Kdo ti bude odteď nablízku
Kamínek v rukou třímám
Odnést chci ho v zavazadle
Rány od slunce mlčky příjímám
Snad neztratím ho cestou v letadle
Přečteno 512x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, Kapka, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)