Buková Hora
Anotace: Báseň o hoře v Jizerských horách
Nad vesničkami ční hora Buková
Jiřetín vládne v království hraček
svou tradici si vždy uchová
zde raduje se každý žáček
Pod opuštěnou horou Bukovou
stojí starý kostel na kopci
v něm až nový zvon ukovou
bude se dobře žít v obci
Krásná hora na severu Čech
z níž krásný pohled dolu,
ztrácí se v sivých mračnech
jen my jsme opět spolu
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Kapka
Komentáře (6)
Komentujících (4)