Měsíc nad ostrovem Kréta
Anotace: O letním ostrově
Slunce upilo ze slané vody
nepatrný doušek růžového západu
dýchl i na řeckou zahradu
kde zrají na olivovníku plody
Vyšel měsíc nad ostrovem Kréta
nad nímž už doznívá hic
hvězdy vysypal z truhlic
jak krásný,zde začátek léta
Umírá den nad prosluněnou Krétou
nevyhasl však život v uličkách
jak jde čas v hodinových ručičkách
a do pavučiny tmy se pletou
Přečteno 347x
Tipy 11
Poslední tipující: Amiradi, Iva Husárková, Tomcat, Emily Říhová, jenommarie, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)