Noční chůze vyburcuje všechny smysly, našlapuješ potichu, abys nerušil ten klid...:-)
19.06.2020 15:17:28 | vlnka
Pořád je to pohyb. Rád bych vyzkoušel pobyt..:) Týden ve tmě se sebou a nic s sebou.
24.06.2020 17:33:52 | Now
MOc hezký, dělají se i noční běhy. Prý..;-)
Ale tohle mi příjde takové očišťující.
Chodívali jsme za mlada hodně pěšky i v noci..ze zábavy.
Nejednou jsem šla sama a bydleli jsme na polosamotě. Dnes bych se už bála. ;-)
19.06.2020 08:56:03 | jenommarie
Mám to tak: Uběhnu 200 metrů a jdu na pohotovost,..ujdu 60 kilometrů a chci jít dál.. Asi je to na psychologický rozbor..:)
24.06.2020 17:40:56 | Now