Památce Slovensku
Anotace: Vzpomínka na dovolenou na Slovensku v roce 2017
Sbírka:
Ikarova křídla
V oblacích vrány, píseň tklivou
nakřáplým hlasem, za jeseně
myslím dál na tu zemi divou,
jež tvářila se tak povzneseně
V Tatrách už se hrom rozlehá
Slovenko spanilé, trpím strachy
jako panna, když chlapci podléhá
cizincem býti a přitom znát brachy
Nejhezčí jsi ovšem z chudé rodiny,
jsme jako sousedé a přesto bratři
známe Slovensko dny, možná hodiny
a od těch dob víme, co k tobě patří
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, Frr, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)