Anotace: Zamyšlení nad smyslem cestování. Nový styl mojí tvorby.
Cestujme abychom znali.
Mnohé svým životem inspirovali.
Každá zkušenost je vítána
když je schopnost získána.
Více porozumění vždy je prospěšné
a oslavovat svobodu světa úžasné.
Kultury jsou zajímavé i
svými vlastnosti lákavé.