Zpátky v Bedřichově
Do Bedřichova vrátím se zpět,
až barevný bude, jak peří rajky
jakmile spatřím v louce první květ
a nebe začne vyšívat bílé krajky
Dokud sníh pokrývá Malinové kopce
z Jizerek bude chladný vítr dout
nevrátím se ještě do malé obce,
ale na jaře projdu každičký kout
Nebe nad Bedřichovem zhaslo
V rybníce jasné hvězdy plavou
nad tou krásou moje oko žaslo,
stejně, jako měsíc, nad hlavou
Letí nad vesnicí milá zpráva
jaro v Bedřichově klíčem otočí
nastala pro mne chvíle pravá,
když radost spadla mi do očí
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, jenommarie, šerý, Psavec, Frr, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (6)
Komentujících (3)