Vyzuté boty
za domem nad hlavou
odpoután od hmoty
prolétám zahradou
žádné dálky
jen lokální lety
mezní hranice jsou:
červené květy
Výborné... po všech stránkách i listech
14.06.2021 21:18:50 | MonoGame
no ještě, že ti bliká ta červená, i lokální lety se mohou protáhnout ...
02.06.2021 08:17:36 | Vivien