Anotace: taky se vám to občas děje?
je ráno snídám piju kávu
najednou si uvědomím
že můj lucidní sen se ještě úplně nerozpustil..
skláním hlavu TRANS
nořím se do mléka s lupínky
fraktály ve fraktálech
nořím se do nekonečné sítě času
pozoruji cesty předků, jejich akci
šachové figurky vždy na svých místech
bílá proti černé černá proti spektru nedotýkej se jich
ať může vše zůstat takové jaké to je
stávám se hmotou kolem mne
pevným bodem všehomíru řádem veškerenstva jsoucích věcí
nekonečným prostorem veškerým celým světem
organismus rozdělený na miliardy malých částí ve vzájemné interakci
přenosná stanice vědomí MOZEK už je v módu sebezáchovy
..vrať se zpátky Richarde musíš jít do práce!
Básně jako kanál k lucidnímu snění jinam....(?) K jiným.... paráda :)
04.11.2021 12:33:12 | Simonart
Richard to jméno jsem vždy milovala... z filmu Modrá laguna... A k lucidnímu snění blahopřeji :)
23.10.2021 21:25:50 | Malá mořská víla