Čekání na odjezd
Ještě tma město svírá
a lidé už na perónu stojí
z tunelu, jak černá díra
řinčí kola se silnými stroji
Dvě bílá světla tmu rozřízla,
jako kdyby projel nůž máslem
pak náhle kola ve sněhu uvízla
a lidé čekají ve vlaku zhaslém
Ani nevím,jak dlouho stál,
než zjevil se jiný vlak na trati
kdosi se strojvedoucího ptal,
kdy se do továrny navrátí
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
Komentáře (6)
Komentujících (3)