Anotace: __)(__
Jsou dny
co drhnou na jazyku
přesto roztleskám zachmuřené ráno
lačnící
po doteku
v rytmu tanečním.
Na oprýskanou zeď
svého snění promítnu si tvůj úsměv
pro rozjasnění
pak polehounku odejdu.
Děkuji Ti Vivi
19.01.2022 19:20:38 | kdotoví
Mám z tohoto dílka parádní pocit, co dál? No ST :-)
17.01.2022 20:26:19 | Vivien
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?